IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

16 november, 2019

Clara och Vanessa förlänger över 2020

Clara Flenhagen och Vanessa Karagöl har skrivit på för säsongen 2020 vilket innebär att duon kommer representera IFK Norrköping även kommande år.

Försvararen Clara Flenhagen kom till IFK Norrköping från moderklubben Svärtinge SK säsongen 2016 och debuterade i division 1 2017. Säsongen som var gjorde hon 20 matcher i division 1 där hon också i ett antal av dem var kapten.
   –Jag har höga förväntningar på nästa år och jag tror det kan bli hur bra som helst. Jag hoppas på att kunna bli en bättre fotbollsspelare och att vi som lag ska utvecklas och bli ännu bättre tillsammans, säger Clara.
    –Jag valde att skriva på för IFK för att jag tror att det är det bästa valet för min utveckling och jag trivs också väldigt bra med mina lagkamrater och tränare.
   Förhoppningarna inför 2020 är klara.
   –Såklart satsar vi på att vinna serien och gå upp i Elitettan.

Vanessa Karagöl fick fjolårssäsongen förstörd av en knäskada. Säsongen innan startade hon sex matcher och hade 14 inhopp i division 1 där hon också hittade målet tre gånger.
   Den IK Wariafostrade anfallaren ser fram emot säsongen som kommer.
   –Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka till fotbollen igen och får göra det jag älskar mest. Efter en sådan lång skadeperiod kan man inget annat än att längta till nästa säsong sätter igång, säger Vanessa.
   Fokus ligger på att hitta tillbaka.
   –För min del handlar 2020 om att komma tillbaka till fotbollen, få speltid och bli en bättre spelare och därför ser jag IFK Norrköping som den rätta klubben för mig.
   Vad är dina förhoppningar om säsongen?
   
Att få spela fotboll en hel säsong igen och vara med och bidra till seriesegern, så att Norrköping får ett Elitettanlag 2021.

Samtidigt tackar vi Lisa Flisell, Ellen Erlandsson, Felicia Rohlen och Rebecca Stigenhed som lämnar IFK Norrköping och önskar er ett stort lycka till i framtiden.

Jimmy Åkesson
jimmy.a.akesson@gmail.com

Annonser