IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 april, 2022

Chefsscouten Stig Torbjörnsen och IFK Norrköping går skilda vägar

Chefsscouten Stig Torbjörnsen och IFK Norrköping har tagit ett gemensamt beslut om att bryta kontraktet.

Efter fem år i föreningen, där Torbjörnsen varit en faktor i att hitta flera spännande namn till IFK Norrköping, går parterna skilda vägar.

  • IFK Norrköping är tacksamma för det arbetet som Stig har gjort för föreningen. Efter en dialog har vi valt att gå skilda vägar. Arbetet med att bygga en ny sportslig organisation pågår där även scoutingverksamheten ingår, säger IFK Norrköpings ordförande Sakarias Mårdh.
  • Det är svårt att lämna Norrköping efter fem fantastiska år. Det har varit en jättefin tid för mig och jag har bara positiva minnen och känslor om hela föreningen, staden och alla människor, säger Torbjörnsen.

Den nyligen tillträdde tillförordnade sportchefen Tony Martinsson är ansvarig för hur den sportsliga organisationen ska se ut framöver.

  • Det pågår sedan en tid en dialog över hur vi ska utveckla vår sportsliga organisation. I det ingår allt från scouting till spelarutveckling. Stig har haft bra koll på spelare utomlands och något jag redan nu ser är att vi även behöver bli bättre på att ha koll på den svenska marknaden, säger Martinsson.

Foto: Bildbyrån

Annonser