IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 februari, 2023

Bortakortet för 2023 finns nu till försäljning

För 1000 kronor – i snitt 67 kronor per match – får du tillträde till IFK Norrköpings alla herrallsvenska bortamatcher under 2023.

Varje förening får 100 Bortakort att sälja till förmånligt pris till sina supportrar så att de kan följa sitt lags samtliga matcher, även på bortaplan.

Syftet med Bortakortet är att ge ett bra pris för alla trogna som reser land och rike runt för att se sitt favoritlag. För 1000 kronor, i snitt 67 kronor per match, ser den som har Bortakortet alla sitt lags matcher på bortaplan i herrallsvenskan. Kortet administreras och säljs av IFK Norrköping och ger tillträde till den tilldelade bortasektionen under IFK Norrköpings herrallsvenska matcher 2023.

IFK behåller själva 50% av intäkterna från Bortakortet och de andra 50% betalas in till Svensk Elitfotboll som sedan fördelar intäkterna jämnt mellan klubbarna i ligan. Med Bortakortet stöttar du alltså IFK Norrköping ekonomiskt även på bortaplan samtidigt som du slipper köpa biljett till varje match.

  • Du som hade ett kort under 2022 har förtur att förnya ditt kort och kommer att få ett mail med instruktioner om hur du går tillväga.
  • Du som inte haft ett kort tidigare men vill köpa ett nu gör det här.

Vid frågor om Bortakortet mailar du SLO Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se 

Annonser