IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 februari, 2022

Bortakort för 2022 finns till försäljning från och med klockan 18.00

För 1000 kronor – i snitt 67 kronor per match – får du tillträde till IFK Norrköpings alla allsvenska bortamatcher under 2022.

Varje klubb får 100 Bortakort att sälja till förmånligt pris till sina supportrar så att de kan följa sitt lags samtliga matcher, även på bortaplan.

Syftet med Bortakortet är att ge ett bra pris för alla trogna som reser land och rike runt för att se sitt favoritlag. För 1000 kronor, i snitt 67 kronor per match, ser den som har Bortakortet alla sitt lags matcher på bortaplan i Allsvenskan. Kortet administreras och säljs av IFK Norrköping och ger tillträde till den tilldelade bortasektionen under IFK Norrköpings allsvenska matcher 2022.

IFK behåller själva 50% av intäkterna från Bortakortet och de andra 50% betalas in till Svensk Elitfotboll som sedan fördelar intäkterna jämnt mellan klubbarna i ligan. Med Bortakortet stöttar du alltså IFK Norrköping ekonomiskt även på bortaplan samtidigt som du slipper köpa biljett till varje match.

Senast IFK Norrköping sålde Bortakort var inför säsongen 2020. Då det inte blev något den säsongen fick alla som köpt ett kort tre val.

  • Du som valde att skänka pengarna till föreningen har förtur på att förnya ditt kort till 2022. Det gör du genom att skicka ett mail till fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se där du skriver att du vill förnya ditt kort. Ditt kort är reserverat till den 2/3.
  • Du som valde att flytta ditt kort till 2021 får nu istället ett kort till 2022.
  • Du som valde att få återbetalning för kortet får samma chans som alla andra att köpa ett nytt kort på ifkshop.se

Vid frågor om Bortakortet mailar du SLO Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se 

Annonser