IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 februari, 2021

Bjarni Gudjonsson ny tränare för P19

IFK Norrköping välkomnar Bjarni Gudjonsson till föreningen. “Jag är tacksam för den här möjligheten och jag kommer att jobba hårt för att ta vara på chansen jag nu fått av IFK Norrköping”, säger Bjarni.

Bjarni, som är Ísak Bergmann Jóhannessons farbror, kommer närmast från en roll som assisterande tränare i isländska KR Reykjavik. Innan han blev tränare hade Bjarni en lång och framgångsrik karriär som spelare i klubbar som Genk, Stoke och Bochum.

  • Jag har följt IFK Norrköping i några år och jag beundrar hur klubben har utvecklat unga spelare. Det är också en klubb som har en ambition att ligga i toppen i Sverige. Jag är tacksam för den här möjligheten och jag kommer att jobba hårt för att ta vara på chansen jag nu fått av IFK Norrköping, säger Bjarni Gudjonsson.

Akademichef Tony Martinsson och ordförande Patrik Jönsson kommenterar den nya P19-tränaren så här:

  • Med Bjarnis inträde och internationella erfarenhet höjer vi kvalitén på vår akademi ytterligare, säger Tony Martinsson.
  • Målsättningen är att utveckla vårt arbete med att förbereda våra ungdomsspelare för spel på elitnivå, både i Sverige och utomlands. Med Bjarni säkerställer vi att det lyckosamma samarbetet med Island fortsätter, och de internationella spelarna i IFK Norrköping får ökat stöd av en tränare som spelat på hög nivå, säger Patrik Jönsson.

Välkommen till IFK Norrköping, Bjarni! 

Annonser