IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

31 augusti, 2022

Binaku inför matchen mot Täby FK: “Vi ska dit och göra vårt”

Cupmatch, bortaplan, och naturgräs – sådana är förutsättningar inför torsdagens match mot Täby FK. “Vi ska dit och göra vårt”, säger Egzon Binaku om förberedelserna.

Cupmatchen innebär ett tätare spelschema än vanligt för IFK Norrköping – något som Egzon Binaku inte menar påverkar truppen nämnvärt. 

  • Vi är väl förberedda och orkar utan tvekan. Det är snarare kul att det är en match igen så snabbt efter Varbergsmatchen – skönt att få en chans till revansch så snabbt. 

Hur ser du på söndagens match så här efter ett par dagar? 

  • Vi kämpar och sliter, men det räcker inte hela vägen i söndags och det gick emot oss till slut, men vi måste blicka framåt nu. 

En vinst i torsdagens match innebär avancemang i Svenska Cupen, och således även spel det gruppspel som spelas i början av 2023. 

  • Det är alltid speciellt, alla sådana här matcher har sin egna historia kan man säga, vilket gör det extra roligt och så speciellt. 

Tänker ni annorlunda i förberedelserna inför cupmatcher? 

  • Nej egentligen inte. Vi ska dit och göra vårt, tre poäng är det viktigaste – så ser vi till att spela gruppspel nästa år, avslutar Egzon Binaku. 

Täby FK – IFK Norrköping: 1/9 klockan 17.00, Svenska Cupen, Tibblevallen, Cmore.

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här