IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 september, 2021

Biljettsläpp till matchen mot Hammarby IF: måndag 09.00

Under torsdagsmorgonen kom det efterlängtade slutgiltiga beskedet om att restriktionerna släpper och att arenorna kan öppnas upp till full kapacitet den 29 september. Därmed kan IFK Norrköping meddela att biljettsläppet till matchen mot Hammarby IF söndagen den 3 oktober på Platinumcars Arena kommer ske måndagen den 27 september klockan 09.00.

IFK Norrköping kan med glädje meddela att vi fått besked om att kunna öppna upp arenan till full kapacitet från och med den 29:e september. Det innebär att matchen mot Hammarby IF blir den första hemmamatchen med möjlighet till full kapacitet.

Detta innebär också att ni som har årskort inte behöver anmäla intresse till matchen utan kan komma in på arenan med erat årskort och får sitta på er ordinarie plats. IFK Norrköping jobbar med en ny digital lösning för årskorten vilket betyder att ni som inte har ett fysiskt årskort endast ska behöva ladda ner en app och registrera er för att komma åt årskorten i mobilen. Detta kommer dock inte utesluta de digitala lösningarna som redan finns kopplade till årskorten. Mer information om detta kommer att komma ut till alla årskortsinnehavare i början på nästa vecka.

Det allmänna biljettsläppet till matchen mot Hammarby IF sker på måndag klockan 09:00. Biljettsidan kommer du till genom att klicka här. 

Vi vill tacka alla som stöttat oss i dessa svåra tider. Som vi längtat efter den här dagen. Tack!

Framåt, kamrater!

Foto: Josefin Loftenius/Bildbyrån

Annonser