IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

15 juli, 2021

Biljettinformation inför matchen mot BK Häcken

På söndag möter IFK Norrköping BK Häcken i Allsvenskan hemma på Platinumcars Arena. Här följer information om biljetter till matchen.

IFK Norrköping fick ett fantastiskt stöd mot Malmö FF när vi för första gången fick välkomna tillbaka en större mängd supportrar till arenan.

Nu ser vi fram emot lika starkt stöd till helgens match.

IFK Norrköping kommer prioritera årskortsinnehavare så länge restriktionerna inte tillåter full kapacitet på arenan. Årskortsinnehavare får chans att intresseanmäla sig inför varje hemmamatch, och du som gjort det till helgens match ska ha fått länk och kod på mail.

Till helgens match är kravet om fem kvadratmeter per person på ståplats borttaget. Det betyder att vi kan släppa in 600 personer på Curva Nordahl istället för 292. Nu gäller en kvadratmeter/person. Därmed ökar den tidigare kapaciteten på 2740 något.

Det finns än så länge inget krav att klubbarna ska tillåta bortasupportrar. IFK Norrköping vill bidra till en levande läktarkultur i Sverige och har därför, och för att undvika att bortasupportrar köper lösbiljetter på andra sektioner, öppnat upp bortastå för BK Häcken.

Det kommer att släppas lösbiljetter till matchen. Dessa släpps imorgon fredag 16/7 klockan 14.00 och vem som helst kan köpa. Det är först till kvarn som gäller och försäljning sker endast på nätet. Klicka här för att komma till biljettsidan.

Observera att det precis som förra matchen krävs en biljett för att komma in – det räcker inte med ditt årskort.

Om du är årskortsinnehavare och intressanmälde dig i tid men inte fått länk och kod för att hämta din biljett – kontakta kansliet.

Kansliet når du på info@ifknorrkoping.se eller 011 21 55 00.

IFK Norrköping vill påminna om att hålla avstånd under hela matchdagen – till arenan, under och efter matchen.


IFK Norrköping – BK Häcken: Allsvenskan, söndag 18/7 kl 15.00, Platinumcars Arena, discovery+.

  • Stötta IFK Norrköping när du tecknar abonnemang hos discovery+! För varje nyteckning genom denna unika länk går det en del av pengarna direkt till IFK Norrköping. 
  • Till varje hemmamatch i Allsvenskan har du chans att vinna spelarnas egna matchtröjor. Mot Häcken har du chans att vinna Linus Wahlqvist och Maic Semas tröja. Klicka här för mer information!
  • Få höjdpunkten serverad i mobilen redan innan måljublet lagt sig – skaffa Highlights Plus!  Med Highlights Plus kan du följa alla IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan direkt i vår app.

Annonser