IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 juli, 2021

Årskortsinnehavare: intresseanmälan är öppen till matchen mot Kalmar FF

Måndagen den 9 augusti klockan 19:00 möter IFK Norrköping Kalmar FF på Platinumcars Arena. Nu är intresseanmälan för årskortsinnehavare öppen.

IFK Norrköping är glada över att äntligen få ta in en större publik på läktaren. Fram till att arenorna öppnar upp helt kommer årskortsinnehavare fortsatt prioriteras. Om du som årskortsinnehavare vill gå på matchen mot Kalmar FF behöver du fylla i en intresseanmälan. Anmälan för årskortsinnehavare stänger lördagen den 31/7 klockan 23.59.

IFK Norrköping vill be dig som årskortsinnehavare att endast fylla i intresseanmälan om du med säkerhet vet att du kommer att gå på matchen om du får en biljett – vi vill inte ha några tomma stolar.

Om intresset är högre än antalet platser kommer platserna lottas ut bland de årskortsinnehavare som vill gå på matchen. Eventuellt biljettsläpp till allmänheten öppnar den 6/8 15.00.

  • Om du är partner till IFK Norrköping anmäler du dig i vår partnerapp Score.

Klicka här om du är årskortsinnehavare och vill  komma till intresseanmälan för biljetter

OBS. Det är mycket viktigt att du fyller i din intresseanmälan rätt. Läs därför igenom instruktionerna som du kommer till via länken noga.

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här