IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 maj, 2023

Arnor Sigurdsson lämnar IFK Norrköping

Arnór Sigurdsson kommer att lämna IFK Norrköping efter att låneavtalet löper ut. ”Alla i laget, alla runt laget och supportrarna har gjort det här året fantastiskt”, säger Arnór.

Efter fyra år i Europa kom Arnór Sigurdsson hem till Norrköping förra sommaren på ett årslångt lån från ryska CSKA Moskva.

”Sigge” visade sin klass med en gång och radade upp starka prestationer och poäng. Under hösten noterades islänningen för sex mål och fyra assist på elva allsvenska matcher, och under våren 2023 har den hittills blivit fem mål på nio matcher.

  • Det sista året har varit fantastiskt, även fast det inte gick så bra som vi ville förra säsongen. I år har vi tagit steg framåt, säger Arnór.

Arnórs sista hemmamatch blir på lördag hemma mot Brommapojkarna, och den sista matchen i IFK-tröjan för den här gången blir på Tele2 Arena mot Djurgårdens IF den 11 juni. Därefter blir det uppehåll i allsvenskan och Sigurdssons låneavtal löper ut.

  • Jag tror att alla ser hur mycket jag älskar att spela här och i den här tröjan. Jag kommer att fortsätta göra allt jag kan för laget under de två sista matcherna, och jag kommer att njuta av varje sekund. Jag visste att jag skulle må bra och spela bra här hemma efter en tuff period i Italien. Alla i laget, alla runt laget och supportrarna har gjort det här året fantastiskt.

Sportchef Tony Martinsson:

  • Arnór är en stor spelare och förebild, han har stått för fantastiska insatser på planen och hans professionalitet och erfarenhet har gett mycket till laget. Han vände hem när vi var i en tuff situation och vi är glada över att vi fick ha förmånen att ha honom här. Vi önskar Sigge ett stort lycka till och vi hoppas självklart att han kommer hem till Norrköping igen i framtiden.