IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 april, 2019

Är du IFK Norrköpings nya Redovisningsekonom?

Vill du arbeta med ett av Sveriges starkaste idrottsvarumärken? IFK Norrköping fortsätter att växa och söker nu en redovisningsekonom.

IFK Norrköping är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar. IFK Norrköping är ett av Norrköping och regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden.

Visionen om Norrköping är en vision om en attraktiv stad att besöka, bo och verka i. Visionen är att IFK Norrköping ska vara ett etablerat topplag i Allsvenskan och därmed stärka sin position som folkets och näringslivets fotbollslag i regionen.

Idag består IFK Norrköping av en koncern med flera kommersiella bolag som bedriver verksamheter inom fastighet, restaurang, entreprenad och friskvård.  Koncernen visar stark tillväxt. Koncernen har en omsättning på 140 Mkr som sysselsätter 85 heltidsanställda och cirka 300 timanställda medarbetare.

IFK Norrköpings affärsidé är att med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet och vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.

IFK Norrköping fortsätter att växa och söker nu en redovisningsekonom.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer till en utmanade och omväxlande tjänst med en komplex verksamhet med förankring både i förening och koncern.

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, reskontrahantering, deklarationer och bokslut. Det är också meriterande med erfarenhet av lönehantering.

Som medarbetare på ekonomiavdelningen kommer du också att dela en del administrativa arbetsuppgifter som förekommer i en allsvensk klubb. Det kommer att ställa krav på din serviceförmåga och flexibilitet.

Din profil

Du har en ekonomisk utbildning inom ekonomi på högskola eller eftergymnasial nivå. Du är intresserad av och van att arbeta i affärssystem. Du vill lära och ta ansvar.

Du är en lugn och trygg person. Du är noggrann och tar egna initiativ. Det finns många möjligheter för en utvecklingsorienterad person att vara med och sätta  prägel på arbetet.

För att trivas behöver du vara medveten om att du tillhör serviceorganisationen inom IFK Norrköping. Det är arbetsuppgifter av olika art på olika nivåer med kontakter från många håll.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor uppmärksamhet vid kompetenser som samarbete, planering, anpassning, service, självkännedom och initiativtagande.

 

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Ansök här!

Väl mött!

Annonser