IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 februari, 2020

Är du IFK Norrköpings nya Löneadministratör/Ekonomiassistent?

Vill du arbeta i Sveriges finaste idrottsförening? Nu söker IFK Norrköping en medarbetare till ekonomiavdelningen.

Företagspresentation

IFK Norrköping är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar och ett av Norrköping och regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden.

Visionen om Norrköping är att det ska vara en attraktiv stad att besöka, bo och verka i. IFK Norrköpings vision är att vara ett etablerat topplag i Allsvenskan och därmed stärka sin position som folkets och näringslivets fotbollslag i regionen.

Idag består IFK Norrköping av en koncern med flera kommersiella bolag som bedriver verksamheter inom fastighet, restaurang, entreprenad och friskvård. Koncernen visar stark tillväxt och har en omsättning på ca 160 Mkr som sysselsätter 85 heltidsanställda och cirka 300 timanställda medarbetare.

IFK Norrköpings affärsidé är att med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet och vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.

IFK Norrköping och koncernen är och söker nu en löneadministratör som också kommer att arbeta med ekonomiadministration.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att vara den person på ekonomiavdelningen som ansvarar för löneadministrationen. Det är en omväxlande och utmanade arbetsuppgift med mer än 300 personer inom olika kategorier på lönelistan under högsäsong.

Uppdraget är kvalificerat där det krävs kunskap i detaljer, statistik och rapporter. Därför är det meriterande om kan uppvisa dokumenterad erfarenhet.

Det är en utvecklande tjänst där du får vara med i helheten. Tjänsten innehåller även arbetsuppgifter såsom fakturering, löpande bokföring och leverantörsfakturahantering. Du kommer att vara engagerad i verksamheten och helheten.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har en utbildning in om löneadministration t ex YH. Du har vana att arbeta med datorer och affärssystem. Du kan kommunicera både på svenska och engelska.

Erfarenheter av liknande arbete är meriterande  men viktigare är din attityd och vilja att lära och ta till dig ny kunskap. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt och i team.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt kompetenser som service, planering, anpassning, initiativtagande och problemlösning.

Annonser