IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

13 juli, 2021

Alexander Fransson förlänger med IFK Norrköping

Alexander Fransson stannar i IFK Norrköping till slutet av säsongen. ”Jag kommer att göra allt för att vi ska sluta så högt upp som möjligt i tabellen”, säger ”Alle”.

Alle Fransson tog sig in i IFK Norrköpings A-lag 2013 och var med och bidrog till att IFK Norrköping kunde bärga SM-guldet 2015. Efter säsongen 2015 lämnade Alle för schweiziska Basel.

2018 vände Alle hem till IFK Norrköping på ett treårskontrakt som sträckte sig till den 15:e juni 2021. Det nya avtalet gäller säsongen ut.

  • Det känns bra att det är klart och att stanna i Norrköping. Vi har något riktigt bra på gång och jag kommer göra allt för att bidra till att vi ska sluta så högt upp som möjligt i tabellen. Jag är stolt över att få representera IFK Norrköping och hoppas på en framgångsrik höst, säger Alle.

Patrik Jönsson, tillförordnad sportchef, är nöjd med att IFK och Alle kommit överens.

  • Det är oerhört kul att Alle till slut valde bort andra anbud för att stanna kvar i IFK Norrköping, det är viktigt för den sportsliga satsningen för den resterande delen av året. Med Alle kvar i laget kan vi utmana om en topplacering i tabellen och bibehålla stabiliteten i truppen.

IFK Norrköpings huvudtränare Rikard Norling:

  • Att Alle stannar betyder mycket för oss. Alle är en kulturbärare och toppspelare, och att han stannar är viktigt för att vi ska kunna konkurrera. Jag är mycket glad över att vi nått en överenskommelse och får fortsätta jobba ihop, säger IFK Norrköpings tränare Rikard Norling.

Annonser