IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 november, 2021

Adidas ny huvudpartner till IFK Norrköping

IFK Norrköping har tecknat ett samarbetsavtal med Adidas från och med den förste januari 2022.

Samarbetsavtalet, som är skrivet på fem år, innebär att Adidas blir officiell leverantör av match- och träningskläder och merchandise till IFK Norrköping.

  • Vi är mycket nöjda över att ha nått en överenskommelse med Adidas om ett samarbetsavtal. Det är ett starkt och betydelsefullt avtal för föreningen och vi ser fram emot att få utvecklas tillsammans med Adidas under de kommande åren, säger Magnus ”Munken” Karlsson, klubbdirektör.
  • IFK Norrköping är en av de mest tongivande föreningarna inom svensk fotboll, med både en väletablerad närvaro i dagens fotboll men även en tung och imponerande historia. Att klubben idag har så stort fokus inte bara på herrlaget utan även dam och ungdomsfotbollen är av största vikt för oss, och vi vet att denna bredd hjälper till att driva idrotten framåt i regionen. De sportsliga resultaten har absolut gjort vårt beslut enklare, men det viktigaste för oss är att vi och våra samarbetspartners har gemensamma värderingar. Vi ingår ett femårsavtal och ser verkligen fram emot att aktivera detta samarbete från och med dag ett, säger Elin Sundell Nilsson, Sports Marketing Director, Adidas Norden.

IFK Norrköpings avtal med Nike löper ut vid årsskiftet och föreningen vill tacka Nike för ett framgångsrikt samarbete under de senaste åtta åren.

Annonser