IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 mars, 2022

Abdulrazaq Ishaq inför IFK Norrköping-AFC Eskilstuna

Imorgon spelar IFK Norrköping försäsongens sista träningsmatch innan Allsvenskan drar igång nästa helg.

IFK Norrköping inledde året med idel segrar i träningsmatcherna mot Superettan-lag innan Svenska Cupen drog igång. Där blev det avancemang från gruppen, men redan i första slutspelsmatchen tog det stopp efter 3-2 borta mot Hammarby.

  • Försäsongen har varit helt okej för min egen del, och för hela laget. Vi har spelat bra ibland, tycker jag, summerar Ishaq.

Vad vill du se imorgon för att du ska känna att vi är redo för allsvenskan?

  • Jag tycker att vi känns redo. Vi har spelat många försäsongsmatcher och vi har blivit starkare. Vi ser fram emot att spela mot AFC imorgon och jag tror att det blir en bra match för oss innan vi startar Allsvenskan.

För Ishaq blir premiären nästa helg den första med publik på plats.

  • Jag är väldigt spänd. Det var ett tag sedan vi spelade med mycket publik. Det är en ära för mig och hela laget att supportrarna kommer hit och hjälper oss.

Ishaq höll för det mesta till som höger wingback förra året. I år har Rikard Norling placerat honom som central mittfältare – oftast tillsammans med Jacob Ortmark och Ari Skulason.

  • Förra året gjorde jag mitt bästa som wingback och det gick ganska bra. Nu kommer jag göra allt för att bli bättre som central mittfältare. Jacob och Ari  är väldigt intelligenta, båda är fysiska och taktiska. Jag njuter av att få spela med dem, de är jättebra.

 

IFK Norrköping-AFC Eskilstuna: Lördag 26/3 15.00, träningsmatch, Platinumcars Arena, discovery+.

  • Det är gratis entré och västra läktaren är öppen.
  • Parkering på Södra Plan.
  • Om du inte kan vara på plats sänds matchen och Allsvenskan 2022 på discovery+ –  använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang får IFK Norrköping en del av intäkten. Notera att paketet där man kan se allt från Allsvenskan & Superettan har bytt namn till Sport Premium. Månadspriset är 349kr/månad. Klicka här för att teckna abonnemang hos discovery+ och samtidigt stötta IFK Norrköping. 

Annonser