IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 augusti, 2024

Kevin Höög Jansson slutför säsongen i Östers IF

Kevin Höög Jansson, 23, byter IFK Norrköping mot Östers IF. Klubbarna har enats om ett lån som gäller säsongen ut.

Östers IF, just nu tabelltvåa i superettan och på allsvensk uppflyttningsplats, möter en spännande höst.

I jakten på avancemang kommer laget att få förstärkning de sista elva omgångarna när Kevin Höög Jansson ansluter på lån.

Försvararen/mittfältaren söker mer speltid än vad som blivit fallet den här säsongen, och när möjligheten att spela viktiga matcher dök upp så nappade såväl Kevin Höög Jansson som IFK.

23-åringen är redan på plats hos Östers IF och gör sin första träning med laget under fredagen.

  • I och med att Kevin slet med en gammal skada under stora delar av försäsongen missade han mycket träning. Vi har haft en dialog med honom under sommaren och önskemålet från hans sida har varit att få mer speltid, säger Magni Fannberg, tillförordnad sportchef.

Och fortsätter:

  • Förhoppningen är att Kevin kommer få många matcher och minuter i de elva omgångar som återstår av Superettan och att han kommer tillbaka starkare till oss till försäsongen 2025. Vi önskar honom all lycka till och vi kommer att följa hans framfart under tiden.

I augusti förra året värvades Kevin Höög Jansson till IFK efter en sejour i sydkoreanska Gangwon FC. I Norrköping har det blivit tolv allsvenska starter, ett mål och två målgivande passningar.

Annonser