23 December, 2018

Klubbchefen: “Nu tar vi nästa steg och växlar upp”

Jens Magnusson om nästa säsong

I mer än 120 år har IFK Norrköping skapat engagemang, känslor och energi. Vi är en svensk klassiker som möts av respekt och intresse vart vi än kommer. De senaste åren har klubben tagit sig till en ny nivå och etablerat sig som ett topplag inom svensk elitfotboll. Vi har på fyra år tagit ett Guld, ett Stora silvret och ett Lilla silvret. Något som alla inblandade och hela Norrköping ska vara mycket stolta över.

 

Nu tar vi nästa steg och växlar upp! Vi har bestämt oss för att inte bara tillhöra toppskiktet i svensk fotboll – utan också bli bäst i Sverige på att bygga långsiktiga samarbeten med våra partners. Grundförutsättningarna är fantastiska. Vi äger vår arena Östgötaporten, vår restaurang och eventanläggning IFK Konferens & Restaurang och träningsanläggningen IFK Performance Center. Hos oss finns experter på stora och små evenemang, konferenser och event, mat och dryck, ledarskapsutveckling, marknadsaktiviteter, välmående och träning. Med allt detta i en helt ny paketering går vi in med ett gott självförtroende även på marknadssidan 2019. Resan mot toppen kommer att ta lite tid men vi ska dit och vi vill ha med dig på resan!

 

Vi har under slutet av året tillsatt ett par nyckelpositioner i koncernen och fler hungriga medarbetare är på väg in. Det gör att vi kan spänna musklerna ytterligare och flera spännande nyheter kommer att presenteras under 2019. Bland annat en helt ny digital plattform och flera investeringar i arenan som kommer att höja matchupplevelsen för vår fantastiska publik och skapa nya intäktsmöjligheter.
Nu går vi in i en spännande tid på många plan men målsättningen är klar: Att skapa ett så starkt IFK Norrköping som det bara går, både på och utanför plan! Hårt jobb, ödmjukhet och glädje är ledorden som skall genomsyra alla våra verksamheter. Tillsammans blir vi starka!

 

Jag vill tacka alla som under året bidragit till att göra IFK Norrköping till den starka och fina förening som vi är idag och jag ser verkligen fram emot att jobba vidare tillsammans med er framöver!
Vi ses 2019 – på läktaren, i restaurangen, i gymmet och i nätverken!

 

Vill också passa på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Den som vill mest vinner!

 

Jens Magnusson
Klubbchef