04 March, 2019

Då släpper IFK Norrköping biljetter till hemmapremiären

Tisdagen den 12 mars släpper vi biljetter till årskortsinnehavare och medlemmar

 

Allsvenskans start närmar sig och IFK Norrköping kommer under mars att släppa förhandsbiljetter till årskortsinnehavare och medlemmar.

 

Hemmapremiären sker mot AIK den 8 april klockan 19.00 och IFK Norrköping hoppas att så många som möjligt ska komma till Östgötaporten.

 

Tisdagen den 12 mars släpper vi biljetter till årskortsinnehavare och medlemmar. Där får du möjligheten att köpa två biljetter genom en länk som vi skickar ut via mail eller på IFK Norrköpings kansli genom uppvisande av årskort.

 

Tisdagen den 19 mars släpper vi biljetter till allmänheten. Biljetterna köper du via vår hemsida eller på kansliet.

 

För att säkra din plats för hela säsongen är det både smidigare och billigare att köpa årskort. Det köper du här: https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=17&isSeason=True

 

Biljetter till IFK Norrköpings allsvenska premiär borta mot Helsingborgs IF är nu också släppta. Biljetter till den matchen köper du här: https://www.ticketmaster.se/event/helsingborgs-if-ifk-norrkoping-biljetter/527203

 

Öppettider och telefontider på vårt kansli: Måndag-torsdag kl. 12:00-17:00. Fredag kl. 12:00–15:00. Vid allsvenska hemmamatcher öppet från 11:00.
Med reservation för ändringar. Håll koll i nyhetsflödet för de senaste uppdateringarna. Vi nås på telefon 011-21 55 00