30 January, 2019

Christoffer Nyman inför årets första hemmamatch

“Det är alltid en ära att dra på sig tröjan”IFK Norrköping har gått in i en matchintensiv del av försäsongen där träningsmatcherna duggar tätt. Vi stämde av läget med Christoffer Nyman inför säsongens första hemmamatch.
 

-Det var ett tag sedan man spelade på hemmaplan. Det spelar ingen roll att det är en träningsmatch, det är alltid en ära att dra på sig tröjan och det kommer att bli jättekul.
 

Det har varit hård träning i tre veckor inför veckans matcher. Hur känns kroppen så här i slutet av januari?
 

-Kroppen känns bra. Det känns i musklerna att man kört hårt men både fysiken och lungorna känns bra. Det gör ont men blir bra, det är som en försäsong ska vara.
 

På lördag bär det av till Portugal för träningsläger, skönt att komma iväg till lite varmare klimat?
 

-Ja, lite värme är aldrig fel. Det blir bättre förutsättningar än vad det var under gårdagens match också så det är bra. Det blir också viktigt för att få ihop gruppen och sammanhållningen ännu mer.
 

På tal om det, planeras det någon överraskning för er nyförvärv?

-Haha, jag kommer undan. Jag kommer ihåg när ”Florre” kom tillbaka till IFK, han klarade sig och det ska jag också göra.


Truppen mot IF Elfsborg:
Sebastian Detterman, Pontus Almqvist, Manasse Kusu, Christoffer Nyman, Sead Haksabanovic, Erik Lindell, Alfons Sampsted, David Mitov Nilsson, Isak Pettersson, Henrik Castegren, Kasper Larsen, Lars Krogh Gerson, Ian Smith, Alexander Jakobsen, Alexander Fransson, Johannes Vall, Simon Skrabb, Jordan Larsson, Kalle Holmberg och Simon Thern.

 

Träningsmatch
IFK Norrköping–IF Elfsborg
Östgötaporten
Torsdagen den 31/1 klockan 16:00
 

Det är fri entré till matchen, mer publikinformation finns här: http://ifknorrkoping.se/nyheter/arkiv/publikinformation-infoer-arets-foersta-hemmamatch