Julbord på Östgötaporten

Fira jul med IFK

Varmt välkommen till ett gnistrande julbord på Östgötaporten. Vi bjuder på juliga smakupplevelser och lysande underhållning. Så ta med familj, vänner, kollegor eller samarbetspartners och njut av en riktig helkväll tillsammans.

Vi slår upp portarna till Teknikhallen kl. 18.00. Du välkomnas med varm glögg, en sprakande eldshow och akrobatik. Därefter dukar vi upp vårt stora julbord, fyllt av härliga rätter för alla smaker. Som söt avslutning får du njuta av ett välfyllt dessertbord med mängder av godsaker.

Kvällen leds av Hasse Brontén, polisen som sadlade om och blev Sveriges kanske gladaste komiker. Vi gästas också av rocksångaren, gitarristen och musikalartisten Peter Johansson. Den hyllade Norrköpingsprofilen har med sina otroliga 850 föreställningar som huvudrollsinnehavare i musikalen ”We Will Rock You” i West End gjort sig känd som en av världens främsta Queen-tolkare.

Kvällen avslutas såklart på dansgolvet där vår DJ spelar en skön mix av låtar att dansa loss till.

Datum och tider

Vårt julbord går att boka torsdag 28 november, fredag 29 november och lördag 30 november. Vi startar klockan 18.00, och evenemanget avslutas klockan 03.00.

Pris

Biljetterna kostar från 995 kr, beroende på vart du vill sitta. I priset ingår en välsmakande julbuffé med stort dessertbord, lättdryck, välkomstglögg och underhållning.

Det går också bra att mejla restaurang@ifknorrkoping.se eller ringa oss på telefon 011-215512.

Annonser