Intresseanmälan - Publik på läktaren

INTRESSEANMÄLAN FÖR ÅRSKORTSINNEHAVARE TILL MATCHEN MOT ÖREBRO SK

IFK Norrköping har äntligen fått tillbaka er till arenan. Du som årskortsinnehavare kan nu skicka in din intresseanmälan till matchen mot Örebro SK den 19/9 nedan. Vänligen läs igenom informationen noggrant innan du fyller i formuläret.

Med de nuvarande restriktionerna tillåts ca 3500 åskådare på Platinumcars Arena. Årskortsinnehavare kommer att prioriteras så länge restriktionerna inte tillåter IFK Norrköping att släppa in alla som vill gå på match. Om intresset är högre än antalet platser kommer platserna att lottas ut bland de årskortsinnehavare som fyllt i intresseanmälan. Om det blir biljetter över efter att årskortsinnehavarna fått möjlighet att ta ut sina platser släpps de biljetterna som blir över till försäljning för allmänheten.

Välj hur många årskort du har i rullistan nedan och skriv sedan in varje årskortsnummer separerat med ett kommatecken. Det är viktigt att du skriver med alla dina årskortsnummer om du har flera årskort. Skriver du bara med ett årskortsnummer kommer du bara att få en biljett. Det är också viktigt att årskortet står i ditt namn. Var noga med att fylla i alla fält och kontrollera att du stavat rätt.

Nu när vi äntligen får välkomna supportrar tillbaka till läktaren så vill vi än en gång påpeka vikten av att bara ansöka om biljett om du med säkerhet vet att du kan gå på match – vi vill inte ha några tomma stolar på grund av outnyttjade biljetter. Mer om publik på läktaren hittar du om du klickar här.

Obs: Till damernas matcher i Elitettan behöver du inte anmäla intresse. Årskortsinnehavare kan komma till arenan och visa upp sitt fysiska/digitala årskort. Till Elitettans matcher säljs också lösbiljetter på ifknorrkoping.ebiljett.nu.

  • Anmälan för årskortsinnehavare stänger den 12/9 klockan 23.59.

JAG VILL GÅ PÅ IFK NORRKÖPING – Örebro SK 19/9 KL 15.00

Årskortsnumret hittas under streckkoden på ditt fysiska eller digitala årskort. Numret börjar på 158.
Har du fler årskort skriver du årskortsnumret på alla dina årskort.

Annonser