30 August, 2018

Välkomna till Östgötaporten!

Vi hoppas att denna information underlättar ditt nästa besök hos oss

 

Först och främst så vill vi tacka all publik som kommer till Östgötaporten och stöttar laget, den positiva stämning ni skapar är en bidragande orsak till lagets framgångar.

Vi kommer för fjärde året i rad att landa på ett riktigt bra publiksnitt, återigen ett stort tack – tillsammans når vi framgång!
Nästa hemmamatch spelas mot AIK den 16 september och det kommer som det ser ut att bli utsålt för andra matchen på kort tid vilket gläder laget och hela klubben mycket.

 

IFK Norrköpings matchorganisation strävar alltid efter att alla våra besökare ska ha en bra upplevelse när man besöker Östgötaporten och publiken är det viktigaste vi har.

 

Vi känner att vi behöver förtydliga vissa saker gällande vad man får och inte får ha med sig in på arenan när det spelas match.

 

*Det är inte tillåtet att ta in skrymmande föremål som paraply, fällstol eller stora väskor. Väskor får inte vara större än 40x40x20cm. Vid dåligt väder är mindre hopfällbara paraplyer tillåtna.

 

*Egen mat eller dryck får inte tas med in på arenan. Flaskor eller liknande är inte tillåtna oavsett material eller innehåll.

 

Vi kan tyvärr inte erbjuda någon förvaring av föremål som inte är tillåtna att ta med in.

 

Säkerhet, trygghet och service för våra besökare står alltid i centrum samtidigt som föreningen naturligtvis har olika regelverk och ordningsregler att förhålla sig till. En viktig del i detta är kommunikation och här får vi självkritiskt konstatera att vi inte nått ut med all information till våra besökare i tid.


Vi hoppas att denna information underlättar ditt nästa besök hos oss och vill du läsa mer om ordningsreglerna som gäller på Östgötaporten så hittar du information under fliken ”Match” högst upp i menyraden.

 

Välkomna till oss i höst, vi behöver ert fortsatta stöd under den Allsvenska avslutningen!

 

Jens Magnusson, klubbchef
Nicklas Pettersson, säkerhetsansvarig
Mårten Jacobsson, evenemangsansvarig
Fredrik Nilsson, SLO