01 July, 2017

Supporterinformation Örebro SK–IFK Norrköping

Att veta inför söndagens bortamatch på Behrn Arena.

 

Örebro SK–IFK Norrköping

Söndagen 2/7 klockan 17:30 på Behrn Arena

 

Sektion och entré

  • Hela nedra östra kortsidan, 1600 ståplatser.
  • Ståplats – använd entrén i sydöstra hörnet av arenan.
  • Sektion R, S, T, Q (övre östra sidan, 900 platser) rekommenderas för folk som vill sitta eller när nedre sektioner är fyllda – entrén intill restaurang Max (ej vid bortastå).

 

Biljetter

  • Förköp görs via följande länk: https://event.webbiljett.se/oskfotboll/step/chooseSection.aspx?edId=209&eId=212
  • Biljetter finns även på plats men vi uppmanar alla att köpa förköp för smidigare inpassering. Det rullar sju bussar med supportrar från Norrköping och vi räknar med mycket folk på plats.
  • Supporterkort visas upp vid entrén till bortastå och byts mot biljett.Skriv gärna ut biljetten för snabbare hantering. Mobilbiljetter läses endast i markerade insläpp vid respektive sektion


Uppladdning

IFK-supportrar kommer att ladda upp på Satin (Stortorget 14) som är bokat av Peking Fanz och därifrån gå i en marsch till arenan.

 
Övrigt

Fullt kiosksortiment samt en grill. Ta med kontanter, alla kiosker tar ej kort. Herr- och damtoaletter. Alla former av skadegörelse, inkl klistermärken kommer att faktureras IFK.

 

I samband med lineup kommer Örebro SK att genomföra en ceremoni för att hylla Ivan Stenberg som nyligen gick bort. Efter denna ceremoni kommer Kubanerna att sjunga en hyllningsramsa istället för en sedvanlig tyst minut. Ivan Stenberg var en av de största och viktigaste personerna i och runt Örebro SK och vi uppmanar våra supportrar att respektera denna ceremoni. Vila i frid, Ivan.

 

Kontakt

Vid frågor, kontakta IFK Norrköpings SLO Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Fredrik kommer att finnas på plats vid uppladdningen och matchen.