29 April, 2018

”Större konkurrens och bredare trupp än tidigare”

Uppsnack och startelva inför matchen mot Trelleborgs FF.


Senaste nytt: Simon Thern kommer att starta mot Trelleborgs FF. Dock missar David Moberg Karlsson och Ian Smith matchen.

IFK Norrköpings tränare Stefan Hellberg känner att laget är väl rustat för att bemöta den här typen av ofrivillig rotation som alltid uppstår under säsong.
  –Absolut. Vi har känt det i U21-matcherna att vi har större konkurrens och bredare trupp än vi har haft tidigare. Vi har varit väldigt skadebefriade. Även om David (Moberg Karlsson) har varit en viktig spelare för oss i upptakten och visat att han har kvalitéer som gör att han ensam kan avgöra matcher.

Som vanligt gäller fullt fokus på den egna prestationen.
  –I första halvlek mot Sirius var vi för passiva men vi vred upp det till andra och vågade spela, ville ha bollen och satte press. Det är sådant som avgör de här matcherna och det måste- och vill vi verkligen visa idag också, säger Stefan Hellberg.

Kan du inte vara på plats? Använd den här länken för att köpa PPV hos Cmore så går en del av intäkterna till IFK Norrköping (klicka här för PPV hos Cmore).

Jack Nordholm
jack.nordholm@ifknorrkoping.se

Allsvenskan (6:30)
Östgötaporten
IFK Norrköping–Trelleborgs FF
Söndag 29/4 klockan 17:30
IFK-laget: 1. Isak Pettersson – 3. Jón Gudni Fjóluson, 4. Andreas Johansson, 25. Filip Dagerstål – 6. Linus Wahlqvist, 21. Simon Thern, 14. Eric Smith, 8. Gudmundur Thórarinsson – 19. Jordan Larsson, 17. Kalle Holmberg, 70. Alexander Jakobsen
Avbytare: 24. Gustav Jansson (mv) – 5. Lars Krogh Gerson, 9. Johannes Vall, 10. Simon Skrabb, 18. Alfons Sampsted, 20. Daniel Sjölund, 27. Arnór Sigurdsson

Peking Inifrån (peking.forzafc.football)