20 November, 2018

Restaurang & konferensansvarig till IFK Norrköping

Vi söker dig som skapar framgång genom samspel med andra och är en serviceperson ut i fingerspetsen


IFK Norrköping är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar och en av Norrköping och regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden.
Visionen om Norrköping är att det ska vara en attraktiv stad att besöka, bo och verka i. IFK Norrköpings vision är att vara ett etablerat topplag i Allsvenskan och därmed stärka sin position som folkets och näringslivets fotbollslag i regionen.
Idag består IFK Norrköping av en koncern med flera kommersiella bolag som bedriver verksamheter inom fastighet, restaurang, entreprenad och friskvård. Koncernen visar stark tillväxt och har en omsättning på 140 Mkr som sysselsätter 85 heltidsanställda och cirka 300 timanställda medarbetare.
IFK Norrköpings affärsidé är att med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet och vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.
Nu söker IFK Norrköping en restaurang & konferensansvarig.Arbetsuppgifter och ansvarsområden

För att lyckas i denna tjänst behöver du vara en person som brinner för att göra kunder och kollegor nöjda. Det ställer höga krav på motivation, inställning och attityd.
Att vara restaurang & konferensansvarig innebär att varje dag är den andre olik, lik en fotbollsmatch så är det snabba bollar som gäller. Det är stor variation på arrangemangen med allt från dagliga luncher till matcher med en fullsatt Östgötaporten. Allt från de små konferenserna till stora event med utställningar, galor och mässor.
Vi tror också att det är viktigt att du har ett idrottsintresse och har du själv utövat lagsport är det ett plus. Vi vill ha någon som ser sitt värde i att jobba för IFK Norrköping.
Vi erbjuder en spännande och utmanade arbetsplats där ingen dag är den andre lik.
På samma sätt som våra lag sätter laget före jaget behöver vi samarbeta för att lyckas. Det kräver både flexibilitet, drivkraft och engagemang.
Som restaurang och konferensansvarig är du ansvarig för personal och kunder. Förutom fast anställd personal är det många timanställda vid större arrangemang där du kommer att ansvara för schemaläggning, coaching, planering osv.
Du är underställd verksamhetschefen och jobbar tillsammans ditt team. Vi spelar i samma lag, vi presterar tillsammans, vi stöttar varandra och på så vis blir vi starkare hela tiden. Vi jobbar med ansvar under frihet.

Din profil

Vi söker dig som skapar framgång genom samspel med andra och är en serviceperson ut i fingerspetsen. Du har en utbildning eller erfarenhet som gett dig den kunskap och kompetens som krävs för att lyckas med din arbetsuppgift. Vi vill att du har erfarenhet av att samarbeta med och leda, utveckla och motivera dina medarbetare.
Du har erfarenhet från restaurang, hotell- eller konferensverksamhet. Du sätter service i första hand och gillar när det är ett högt tempo. Du tycker om att ha många bollar i luften och gillar utmaningar.
Du är självgående, strukturerad och visar engagemang och uthållighet. Du möter varje individ med respekt och trygghet med de värderingar som IFK Norrköping står för och vill representera. Ditt engagemang i den dagliga verksamheten kommer att vara den avgörande faktorn för din framgång.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.
Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!