29 October, 2017

Publikinformation inför IFK Norrköping–Örebro SK

Välkomna till årets sista hemmamatch på Östgötaporten!


IFK Norrköping tar emot Örebro SK i Allsvenskans 29:e omgång med avspark klockan 19:00 på måndagskvällen.

Biljetter köper du som vanligt via ifknorrkoping.ebiljett.nu, via IFK:s kansli under ordinarie öppettider eller hos något av våra biljettombud: Maxi ICA Stormarknad, Direkten Söder Tull, Gotthuset på St Persgatan eller Turistbyrån.

På den väldigt uppskattade Familjeläktaren (sektion S och T) finns Svenska Kyrkan på plats precis som vanligt. Där fixar de med hamburgargrillning och aktiviteter för de lite yngre.
   IFK-profilerna Simon Skrabb och Gudmundur Thórarinsson, som är avstängda i matchen, tittar förbi där mellan klockan 18:15–18:45. Varmt välkomna!

Om du vill besöka IFK Terrassen före matchen är det viktigt att du går via ingången från Ektorpsgatan innan du går in på arenan med din biljett. På IFK Terrassen serveras lättare rätter som hamburgare, pommes och bratwurst. Terrassen har fullständiga rättigheter och är vädertålig med markiser, öppnar klockan 17:00.

Efter matchen vill IFK Norrköpings spelare och ledare tacka sin hemmapublik för det otroligt fina stödet under året. Se till att vara på plats och stanna kvar en stund efter slutsignalen så ger vi varandra en fin avslutning hemma på Östgötaporten.

Läs mer:

Allsvenskan | omgång 29
IFK Norrköping–Örebro SK
Östgötaporten
Måndagen den 30:e oktober
Avspark: 19:00
Domare: Patrik Eriksson (Gävle)
Biljetter: ifknorrkoping.ebiljett.nu
Matchvärd är Lundbergs och matchbollarna sponsras av Metallsvenskan och Månsson Rör & Värmepumpar AB