28 June, 2017

Publikinformation inför IFK Norrköping–FC Prishtina

Spectators info to the game IFK Norrköping–FC Prishtina

 

På torsdag kväll rullar IFK Norrköping igång den första kvalomgången till Europa League. På andra sidan mittlinjen står den kosovanska ligatvåan FC Prishtina.

 

Away supporters are referred to section S – entrence 3. Tickets: ifknorrkoping.ebiljett.nu.

 

Besök IFK Terrassen innan du går in på arenan med din biljett. Ingång från Ektorpsgatan. På IFK Terrassen serveras lättare rätter som hamburgare, pommes och bratwurst. Terrassen, som har fullständiga rättigheter och är vädertålig med markiser, öppnar klockan 17:30 och har öppet fram till matchstart.


Biljetter till IFK Norrköpings hemmamatcher köper du via nätet hemifrån på ifknorrkoping.ebiljett.nu – på IFK Norrköpings kansli under ordinare öppettider – eller hos något av våra biljettombud: Direkten Söder Tull, Maxi ICA Stormarknad, Gotthuset på S:t Persgatan eller Turistbyrån. Biljettluckorna öppnar 2 timmar innan matchstart.

   Vi rekommenderar förköp.
 

IFK Norrköpings kansli är öppet från klockan 11:00 på matchdagen.

 

I och med att UEFAs reglemente inte tillåter ståplats kommer Östgötaportens ståplatssektioner inte att användas i den första kvalomgången. Årskortsinnehavare på Curva Nordahl kommer istället erbjudas plats på den östra läktaren, sektion M och N, som kommer ses som en aktiv och sjungande sektion.

   Sektion S kommer, likt förra årets europamatch, vara reserverad för bortasupportrar.

 


 

Uefa Europa League 2017/18

Kvalomgång 1 | match 1:2

IFK Norrköping–FC Prishtina

Östgötaporten

Torsdagen den 29/6

Avspark: 20:00

Biljetter: ifknorrkoping.ebiljett.nu

TV: PPV footballtv.org