27 October, 2018

Publikinformation: IFK Norrköping - Östersunds FK

Välkomna till ännu en toppmatch på Östgötaporten


Det är över 10000 biljetter sålda till morgondagens match och vi räknar med mycket publik på Östgötaporten. Vädret ser också ut att vara med oss, det ser ut att bli sol och plusgrader.

 

Biljetter till matchen finns på https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/Tickets/153/false, på kansliet som öppnar klockan 11 på matchdag och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad, Direkten Söder Tull och Gotthuset på St Persgatan.

Vi laddar upp för match på IFK Terrassen som öppnar klockan 15.30. Kom förbi oss på IFK Terrassen före avspark och i halvtidspausen för att ta en högrevsburgare och något att dricka. Värmare finns på plats!

Missa inte matchens souvenirerbjudande: årets Allsvenska replicaboll för 149 kr. Den finns till försäljning i souvenirvagnarna runt om arenan och på kansliet. Ordinarie pris är 299 kr.

Parkeringen på den gamla konstgräsplanen är öppen. Infart sker från Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas med Swish.


Matchprogram säljs för 20 kronor och finns vid samtliga entréer och i kioskerna.

Entréerna öppnar klockan 16.15.
 

Innan match kommer vi att hålla en minnesminut för den avlidne IFK-hjälten Torbjörn Jonsson.
I paus kommer vårt seriesegrande U19-lag att uppmärksammas precis som vår samarbetsförening IF Sylvia som kvalificerat sig för Division 1.

Allsvenskan omgång 27
IFK Norrköping–Östersunds FK
Östgötaporten
Söndagen den 28/10 klockan 17:30