03 November, 2018

Publikinformation: IFK Norrköping – Örebro SK

Välkomna till årets sista hemmamatch


Europaplatsen är säkrad men det står nya viktiga poäng i toppstriden på spel. Dessutom gör Andreas Johansson och Daniel Sjölund sina sista matcher i IFK-tröjan på hemmaplan.

Biljetter till matchen finns på https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/Tickets/154/false, på kansliet som öppnar klockan 11 på matchdag och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad, Direkten Söder Tull och Gotthuset på St Persgatan.

 

Vi laddar upp för match på IFK Terrassen som öppnar klockan 13.00. Kom förbi oss på IFK Terrassen före avspark och i halvtidspausen för att ta en högrevsburgare och något att dricka. Värmare finns på plats!
 

Missa inte matchens souvenirerbjudande som är de signerade matchtröjorna med Johansson och Sjölund på ryggen som vi tagit fram. Tröjorna säljs på kansliet inför, under och efter matchen. 1 för 399 kronor eller 2 för 649 kronor.
 

Parkeringen på den gamla konstgräsplanen är öppen. Infart sker från Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas med Swish.

Matchprogram säljs för 20 kronor och finns vid samtliga entréer och i kioskerna.

Entréerna öppnar klockan 13.45.
 

Tifogruppen har gått ut med en uppmaning om att folk ska vara inne på läktarna i god tid inför avspark och ha med sig halsdukar för att deras arrangemang ska bli extra lyckat och vi stämmer in i den uppmaningen. Kom i god tid imorgon!
 

Allsvenskan omgång 29
IFK Norrköping–Örebro SK
Östgötaporten
Söndagen den 3/11 klockan 15:00