25 September, 2018

Publikinformation: IFK Norrköping - Malmö FF

Information inför ännu en toppmatch på Östgötaporten


Det är över 12000 biljetter sålda till morgondagens match och vi räknar återigen med en stark publiksiffra på Östgötaporten.


- Den här typen av matcher är helt fantastiska, vi hoppas att så många som möjligt kommer hit och hjälper oss till nya framgångar, säger manager Jens Gustafsson.


Biljetter finns på https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/Tickets/151/false, på kansliet som öppnar klockan 11 och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad, Direkten Söder Tull, Gotthuset på St Persgatan och Turistbyrån.

Vi laddar upp för match på IFK Terrassen som öppnar klockan 17. Kom förbi oss på IFK Terrassen före avspark och i halvtidspausen för att lyssna på lite härliga IFK-låtar och svenska klassiker. IFK Terrassen serverar enklare maträtter och har fullständiga rättigheter.

Parkeringen på den gamla konstgräsplanen är öppen. Infart sker från Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas med Swish.

Matchprogram säljs för 20 kronor och finns vid samtliga entréer och i kioskerna.

Entréerna öppnar klockan 17.45.

Under matchen kommer organisationen STAD genomföra en studie kring publikens berusningsgrad. Syftet med studien är att öka tryggheten på våra fotbollsmatcher.

Mättillfällena går till så att flera team från STAD finns utplacerade på olika platser på arenan och frågar passerande personer om de frivilligt och anonymt vill delta i studien, och därmed blåsa i en alkoholmätare. De deltagande får även svara på ett par korta frågor om alkoholkonsumtion. Resultaten från mätningarna kommer inte att kunna kopplas till någon person eller spridas till ordningsvakter, polis, fältassistenter eller annan personal på arenan.

Ytterligare information inför ditt besök på Östgötaporten hittar du under fliken ”Match”.
Där kan du bland annat läsa om vilka ordningsregler som gäller på arenan och annan praktisk information.

Allsvenskan omgång 23
IFK Norrköping–Malmö FF
Östgötaporten
Onsdagen den 26/9 klockan 19:00