06 October, 2018

Publikinformation: IFK Norrköping - Djurgårdens IF

Information inför ännu en publikfest på Östgötaporten


Det är över 10000 biljetter sålda till morgondagens match och vi räknar med mycket publik på Östgötaporten. Vädret ser också ut att vara med oss och det ser ut att bli sol och ca 10 grader varmt vid avspark.

Biljetter till matchen finns på
https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/Tickets/152/false, på kansliet som öppnar klockan 11 och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad, Direkten Söder Tull och Gotthuset på St Persgatan.
 

Vi laddar upp för match på IFK Terrassen som öppnar klockan 15.30. Kom förbi oss på IFK Terrassen före avspark och i halvtidspausen för att ta en högrevsburgare och något att dricka.


IFK Norrköping strävar alltid efter att läktarupplevelsen på Östgötaporten ska vara så bra som möjligt och vi jobbar hårt tillsammans med Peking Fanz och våra övriga supportergrupper för att utveckla den.
En nyhet som ni kommer märka idag är att räckena på Curva Nordahl är flyttade efter önskemål från våra supportergrupper.
På det här sättet kommer supportrarna upp på läktaren istället för att stå i ingenmanslandet nedanför vilket skapar en tightare och bättre klack.
Detta innebär också att ”rökrutan” längst ner försvinner och då Östgötaporten är en rökfri arena så kommer det nu att finnas en uppbyggd rökruta utanför entré 1 istället.
 

Missa inte matchens souvenirerbjudande: årets matchtröja för superpriset 349 kr. Den finns till försäljning i souvenirvagnarna runt om arenan och på kansliet. Ordinarie pris är 649 kr.
 

Parkeringen på den gamla konstgräsplanen är imorgon tilldelad supportrar till Djurgårdens IF. Infart sker från Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas med Swish.
Alla Djurgårdssupportrar med biljett till bortastå eller sittplats på sektion O hänvisas till entré 3.
 

Matchprogram säljs för 20 kronor och finns vid samtliga entréer och i kioskerna.

Entréerna öppnar klockan 16.15.

IFK Norrköpings kapten Andreas Johansson kan imorgon komma upp i 200 allsvenska matcher för IFK Norrköping och kommer i så fall kort uppmärksammas innan avspark.
En större hyllning och avtackning för Andreas Johansson är planerad till årets sista hemmamatch mot Örebro SK samt på Stjärnkvällen.
 

Allsvenskan omgång 25
IFK Norrköping–Djurgårdens IF
Östgötaporten
Söndagen den 7/10 klockan 17:30