11 October, 2017

Nu går startskottet – vi ses på lördag!

Information: Försäljningsstart för årskort till säsongen 2018.


IFK Norrköpings årskortförsäljning har slagit nya rekord fyra säsonger i rad. Nu går startskottet för säsongen 2018!

Det ska vara enkelt och smidigt att köpa nytt eller förlänga sitt årskort hos IFK Norrköping. Du gör det hemifrån på egen hand via ifknorrkoping.ebiljett.nu – men tveka aldrig att kontakta IFK Norrköpings kansli för hjälp eller information om olika betalningsalternativ.

När försäljningen går igång på lördag, den 14:e oktober, klockan 10:00, kommer IFK Norrköpings kansli att ha flyttat tillfälligt (endast på lördag) till IFK Performance Center som har Öppet Hus i sina faciliteter samtidigt (Ingång från Södra Promenaden vid entré 2 på Östgötaporten).

Alla årskortsinnehavare har möjlighet att förlänga sina årskort över säsongen 2018 med start från och med lördag klockan 10:00 – dock har vi endast möjlighet att erbjuda nyförsäljning av årskort på ”Curva Nordahl” den första tiden. Nykortsförsäljningen på övriga sektioner startar den 20/10.

De första 100 som förlänger eller köper nytt årskort på IFK Performance Center på lördag får en ”Mästare”-fotobok från guldåret 2015 som är signerad av lagkapten Andreas Johansson.

Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier för mer information om årskortförsäljningen till säsongen 2018.

Vi ses på lördag!

Läs mer om Öppet Hus på IFK Performance Center på ifkperformancecenter.se!