22 January, 2018

Nu förstärker vi laget utanför planen!

Med ökat fokus på marknad och försäljning förstärker vi laget utanför fotbollsplanen.


Vi är glada över att kunna meddela att Lisa Lundh är anställd som övergripande marknads- och försäljningschef för IFK Norrköping och dess koncernbolag från och med den 1:e februari.

Marknads- och försäljningsarbetet utvecklas och förändras och med det även vårt erbjudande och sättet vi samarbetar med våra partners på. För att möta framtidens utmaningar adderar IFK Norrköping kompetens, erfarenhet och resurser kring marknadsfrågorna.
   –Konceptutveckling och paketering av våra erbjudanden samt kommunikation och marknadsföring för att nå ut med våra budskap är områden där vi kan vässa oss ytterligare, säger koncernens VD David Bergström.

Ett stort fokus för IFK Norrköping är att fortsätta att utveckla våra fantastiska CSR-projekt där nyckelorden är ungdomar, integration och hållbarhet. I detta arbete kommer Lisa tillföra mycket med att leda arbetet och att skapa intressanta och attraktiva koncept som tillför värde för våra partners och för Norrköping.

Lisa Lundh kommer senast från Ottobock och har drygt tio års erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete.
   –Det ska bli fantastiskt roligt att bli en del av IFK Norrköping och få möjligheten att vara med och skapa förutsättningar för nya framgångar och spännande och givande samarbeten med våra partners, stora som små, säger hon.


IFK Norrköping anställer Lisa Lundh som marknads- och försäljningschef.

Mikael Palmqvist kommer fortsättningsvis att ta ett ansvar som Key Account Manager. I och med att Lisa Lundh ansluter har Mikael Palmqvist ett fortsatt koordinerat säljansvar men får nu ökade möjligheter att fokusera på det strategiska försäljningsarbetet. I en nyckelroll kommer Mikael Palmqvist arbeta med att förvalta, utveckla och bredda relationen med våra nyckelkunder och ge våra partners ännu mer stöd och uppföljning.