30 July, 2017

“Måste täppa till bakåt för att bryta trenden”

Uppsnack inför IFK Göteborg–IFK Norrköping på Gamla Ullevi.


IFK Norrköping har rullat fram till matcharenan och förbereder sig för kamratmötet mot Blåvitt.
   –Jätteviktigt för oss att ta poäng och hamna på banan igen efter att ha förlorat ett antal matcher, säger Stefan Hellberg i Peking Inifrån.


Christopher Telo har lämnat för Molde och kvar hemma i Norrköping finns Daniel Sjölund med en ond hälsena. Det ger en del förändringar i IFK-elvan.
   –En liten nystart på det sättet, säger Stefan Hellberg.

IFK-laget: 91. David Mitov Nilsson – 6. Linus Wahlqvist, 4. Andreas Johansson, 3. Jón Gudni Fjóluson, 25. Filip Dagerstål – 9. David Moberg Karlsson, 14. Eric Smith, 7. Andreas Blomqvist, 23. Niclas Eliasson – 17. Kalle Holmberg, 19. Sebastian Andersson

Avbytare: 29. Julius Lindgren (mv), 10. Simon Skrabb, 13. Alfons Sampsted, 18. Gudmundur Thórarinsson, 27. Arnór Sigurdsson, 30. Nikola Tkalcic, 70. Alexander Jakobsen

Stefan Hellberg hoppas på ett inspirerat IFK Norrköping efter en matchfri vecka.
   –Det har varit bra för oss att få träna en vecka, ladda upp och träna tuffare.Vi har goda förhoppningar om att få se ett bra IFK idag. Vi måste täppa till bakåt, det blir en viktig del för oss. Sedan har vi en naturlig förmåga att vilja gå framåt men det är viktigt att inte släppa in mål för att kunna bryta trenden med ett antal förluster.

Jack Nordholm
jack.nordholm@ifknorrkoping.se

Peking Inifrån http://pekinginifran.footballaddicts.com/


Allsvenskan | omgång 17
IFK Göteborg–IFK Norrköping
Gamla Ullevi
Söndagen 30/7
Avspark: 17:30
TV: Cmore