26 June, 2018

Marknads- och försäljningschef till IFK Norrköping

Nu söker vi Dig som vill vara med och utforma framtiden tillsammans oss

IFK Norrköping är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar.

IFK Norrköping är ett av Norrköping och regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden.

Visionen om Norrköping är en vision om en attraktiv stad att besöka, bo och verka i. Visionen är att IFK Norrköping ska vara ett etablerat topplag i Allsvenskan och därmed stärka sin position som folkets och näringslivets fotbollslag i regionen.

Idag består IFK Norrköping av en koncern med flera kommersiella bolag som bedriver verksamheter inom fastighet, restaurang, entreprenad och friskvård.  Koncernen visar stark tillväxt. Koncernen har en omsättning på 140 Mkr som sysselsätter 85 heltidsanställda och cirka 300 timanställda medarbetare.

IFK Norrköpings affärsidé är att med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet och vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som marknads- och försäljningschef har du budget och totalt marknads- och försäljningsansvar för IFK Norrköping.

Du har ansvar för våra huvudparters samt personalansvar för medarbetare inom sälj- och marknad.

Som marknads- och försäljningschef har du också en egen budget och kommer att vara operativ i säljarbetet. Därför söker vi dig som har en erfaren bakgrund inom försäljning och är duktig på balansen mellan kundvård och bearbetning av nya kunder.

Tillsammans med övriga inom sälj- och marknad arbetar du med ett starkt varumärke och bidrar med högt tempo och kompetens.

Du kommer att vara ett ansikte utåt och bryta ny mark och nya marknader samt möta etablerade nätverk.

Som representant för IFK Koncernen har du också möjligheten att erbjuda hela konceptet med arrangemang som inte bara omfattar fotbollen utan även Parken Event & Arena och IFK Performance Center. Du får möjlighet att marknadsföra en unik miljö på en av Norrköpings och regionens bästa mötesplatser för konferenser, mässor och arrangemang.

För en skicklig och affärsmässig marknads- och försäljningschef är detta en utmaning som går utöver det mesta och som ger dig stora möjligheter till utveckling.

I din roll är du underställd koncernchefen.


Din profil

Du har relevant utbildning för den aktuella tjänsten, t ex inom ekonomi eller försäljning. Du har erfarenhet av att leda och coacha medarbetare.

Du har egen säljerfarenhet och kan visa på goda resultat från tidigare arbeten. Du har ett driv i din personlighet, med resultat och tydligt målfokus i en stark vilja att uppnå uppsatta mål. Du brinner för marknad och försäljning men det är inte nödvändigt att vara intresserad av fotboll.

Du vet vikten av att skapa relationer genom att bygga förtroende med flexibilitet, initiativkraft och kreativitet. Du är van vid att kommunicera både i tal och skrift. Du är bekväm med att röra dig i ett publikt uppdrag med synpunkter, krav och förväntningar både internt och externt.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid kompetenser som försäljning, resultatorientering, affärsmässighet, relationsbyggande, kommunikation samt kundfokus.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.
Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.
Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se