07 November, 2018

Lägeskoll med Jens Gustafsson

”Det finns en glädje och njutning av att vara i den situationen vi är i”

 

Jens, det var ett häftigt slut i söndags. Det måste ha gett mycket energi in i den här veckan. Hur har veckan varit hittills?

-Om vi börjar i söndags så tror jag att det är den typen av eftermiddagar som förenar hela städer och förhoppningsvis förenade det Norrköping på ett ännu bättre sätt och jag tror att ingen som var här inte blev berörd av det slutet som blev. Det var en alldeles fantastisk eftermiddag. Det har gett oss jättemycket glädje och energi inför sista veckan här.

 

När man kollar på träningen så känns det som att fokuset och intensiteten är bra, det är högt tempo?

-Ja det tycker jag. Det har det egentligen varit hela tiden men det finns ju en glädje och en njutning av att vara i den situationen vi är i som vi verkligen tar hand om och det är inte speciellt svårt att vara fotbollstränare i IFK Norrköping just nu.
 

Inte supporter heller. Just nu är det 2500 IFK-supportrar som köpt matchbiljett till Bravida Arena på söndag och det blir nästan en hemmamatch. Hur är tankarna kring det?


-Ja, det hoppas jag att det blir. Det finns alla möjligheter att det blir en vitblå arena fullt ut och det tycker jag att vi verkligen ska se som en möjlighet att hjälpa laget att prestera så bra som möjligt och göra allt för att ta chansen som finns.


Hur är läget i truppen idag?

-Ganska så bra. Några småskavanker. Den vi kan säga idag inte är uttagningsbar till söndag är Andreas Blomqvist, i övrigt ser det helt okej ut måste jag säga.


Härligt. Vi kämpar på.
-Tack.