02 November, 2018

Kamrater – slut upp på söndag!

“En viktig dag för IFK Norrköping och två stora profiler väntar”

 

På söndag är det en speciell match på många sätt. Det är sista hemmamatchen för säsongen och det är en chans för oss att på egen hand säkra andraplatsen i Allsvenskan. Sedan kommer jag aldrig sluta att drömma om något ännu större så länge chansen finns kvar…
Men oavsett hur det slutar har vi gjort en säsong som vi ska vara mycket stolta över. IFK Norrköping är numera något som man talar om med respekt i hela fotbollssverige.
 

På söndag är det också sista matchen på Östgötaporten för två personer som betytt oerhört mycket för IFK Norrköping de senaste åren. Nämligen Andreas Johansson och Daniel Sjölund. Tror faktiskt inte man nog kan understryka dessa herrars betydelse för klubben. Vi har de senaste åren byggt upp ett IFK Norrköping med betydligt större ekonomiska muskler genom ett långsiktigt och målmedvetet agerande på transfermarknaden. Trots detta och den spelaromsättning som det medfört har IFK etablerat sig som ett topplag i svensk elitfotboll. Det hade aldrig gått utan Ante och Daja i omklädningsrummet. Så ta er till Östgötaporten och ge dem det avsked och uppskattning som de så väl förtjänar! Passa samtidigt på att lägga vantarna på de unika och signerade tröjorna som vi tagit fram för detta tillfälle. Chansen kommer aldrig igen.
 

Jag vill också passa på att tacka vår trogna publik som gjort att vi även i år kommer att landa på ett publiksnitt som vi ska vara stolta över. Även här vill jag lyfta fram några som betyder väldigt mycket för klubben och det är såklart vår fantastiska publik på Curva Nordahl. Här har vi något som jag skulle säga är unikt i svensk fotboll om man bortser från storstäderna. Jag vet hur mycket stödet betyder för spelarna men också för den totala matchupplevelsen för övriga besökande på arenan. Lika glad och stolt blir jag när jag besöker de övriga arenorna i Allsvenskan och ser vilket stöd vi har också på bortaplan. Stort tack!
 

Jag vill också passa på att hälsa alla medlemmar, supporters, samarbetspartners och andra med stort vitt-blått hjärta välkomna till Stjärnkvällen den 17 November. Det kommer att bli en fantastisk kväll och avslutning på säsongen tillsammans med laget.
 

Vi ses på söndag i Norrköping och nästa söndag i Göteborg!
 

Den som vill mest vinner!
Jens Magnusson
Klubbchef