04 December, 2018

Julius Lindgren förlänger sitt kontrakt med IFK Norrköping

Målvakten har skrivit på ett nytt avtal som innebär att han fortsätter sin fotbollsresa i klubben.

 

21-åringen vaktade kassen under alla Sylvias matcher i division 2 den gångna säsongen och var en stor del till seriesegern. Jens Gustafsson ser stor potential i talangen.

 

- Vi är väldigt glada för att ha kunnat knyta Julius till oss under ytterligare tid. Under detta år tog han stora kliv och vi hoppas att den utvecklingen fortsätter här framöver, säger Jens.

 

Målvakten som även började sin karriär i IFK Norrköping ser verkligen fram emot fortsättningen.

 

- Det har varit ett väldigt bra år för mig. Jag har utvecklats mycket i både Sylvia och IFK Norrköping. Nu hoppas jag att det ska fortsätta gå bra för miljön i IFK Norrköping med de målvakterna som är och Maths som tränare är väldigt utvecklande och inspirerande, säger Julius Lindgren.

 

Julius fortsätter:

 

- Just nu är det lite vila men nu när kontraktet är klart vill man bara dra igång direkt. Jag vill ta ännu större plats och ännu större steg och försöka bli så bra som möjligt för att kunna utmana om platserna i IFK Norrköping.

 

Maths Elfvendal kommenterar förlängningen:

 

- Under 2018 har Julius Lindgren tagit stora kliv som målvakt. På planen har han visat sig viktig för Sylvia i division två och nu hoppas vi att han fortsätter utvecklas hos oss, säger Maths.