31 March, 2017

Information inför söndagens allsvenska premiär

Viktigt att tänka på inför ditt besök på Östgötaporten


IFK Norrköping möter Hammarby IF i den allsvenska premiären på Östgötaporten på söndag. Avspark klockan 17:30. Matchen blir utsåld så se till att komma i god tid – det finns risk för långa köer. Entréerna öppnar klockan 16:15.

OBS! Östgötaporten är från och med 2017 en kontantfri arena.

Vid line up före avsparken kommer det att hållas en minnesminut för Bengt ”Julle” Gustavsson som var en framgångsrik centerhalv och bland annat vann tre SM-guld med IFK Norrköping under åren 1947–1955. ”Julle” har också varit huvudtränare i Hammarby IF under en period.

Det kommer att vara mycket begränsade parkeringsmöjligheter runt arenan på söndag.

Viktigt för dig med biljett på sektion O – sektionen är delad. Se till att du går till rätt entré som motsvarar dina platser.


IFK Norrköpings kansli är öppet från klockan 11:00 på matchdagen söndag samt mellan klockan 9:00–12:00 imorgon (lördag).
  Välkomna för att köpa biljett eller en IFK-souvenir – helgens vara är den blå Peking-jackan för 599 kronor.

På söndag är det premiär för IFK Terrassen.
  På IFK Terrassen kommer lättare rätter som hamburgare, pommes och bratwurst att serveras. Terrassen har fullständiga rättigheter och är vädertålig med markiser. Läs mer här.

Boka bord i restaurangen och ät en god söndagsmiddag före matchstart. Meny och mer info finns här. Boka bord för 295 kronor på 011-21 55 12 eller restaurang@ifknorrkoping.se

Allsvenskan
Omgång 1
IFK Norrköping–Hammarby IF
Östgötaporten
Entréerna öppnar: 16:15
Avspark: 17:30

Information för press och media
Entrén för media öppnar en timme före avspark (klockan 16:30 på söndag) och medieentrén är belägen bredvid biljettkontoret intill entré 4 (västra läktaren). Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda p-platser till denna match.

Vid medieentrén får du din ackrediteringsbricka – den ska bäras synligt under hela besöket såväl inne i pressrummen som ute på pressläktaren. Ackrediteringsbrickan lämnar du sedan till pressvärden eller på bordet i pressrummet.

Är du fotograf ska fotoväst bäras synligt ovanför jacka/tröja under besöket på arenan. Fotovästar finns inne i pressrummet och lämnas efter matchen tillbaka på samma ställe. Observera att det är helt förbjudet att beträda spelplanen innan/under/efter matchen.

Arbetande media samt fotografer på IFK Norrköpings arrangerade matcher förväntas uppträda neutralt då man är ackrediterad till match, d v s inga klubbfärger i form av tröjor eller halsdukar etc ska bäras och inga känsloyttringar i samband med matchsituationer bör ske på de till media avsedda arbetsplatserna.