14 November, 2018

IFK Performance Center spänner musklerna

Verksamhetschef och receptionsansvarig klara


IFK Performance Center har gjort klart med två nya medarbetare och vi hälsar Malin Schede, verksamhetschef och Mette Zmuda, receptionsansvarig och personlig tränare välkomna.

Malin Schede arbetar idag som privatrådgivare på Länsförsäkringar och har många år som licensierad gruppträningsinstruktör och thaiboxare bakom sig.
Hon kommer att få en nyckelroll i att knyta samman IFK Performance Center med den övriga verksamheten i koncernen.

 

-Det ska bli superspännande! IPC är i en sådan fas där man ska ta nästa steg och det ska bli kul att vara med på den resan och ta det ännu mera framåt, säger Malin.
-Jag är affärsjurist i grunden och har jobbat med ekonomi i väldigt många år och har jobbat mycket med samarbeten inom Länsförsäkringar, det tillsammans med mitt intresse för träning lockade mig hit.

Mette Zmuda som är utbildad sjukgymnast kommer att bli ansvarig i receptionen och bli anläggningens ansikte utåt, hon kommer även att arbeta med personlig träning.
 

-Det känns superkul och spännande att bli en del av den här verksamheten. Det är en bra verksamhet med väldigt många kompetenta kollegor jag kommer till.
 

Mette har under tre år drivit en egen träningsstudio, Move Studio training som nu kommer att avvecklas.

-Vi har funnits mitt i stan och arbetat med personlig träning i mindre grupper. Nu har vi vuxit ur vår kostym och tanken är att våra medlemmar flyttar med till IFK Performance Center.
-Vi har satsat mycket på mammaträning, en typ av rehab träning för att stärka mammakroppen efter graviditet och det ska bli jättekul att ta med den verksamheten hit och driva den i ny regi.
 

VD Jens Magnusson säger följande om rekryteringarna:

- Det känns väldigt bra att kunna hälsa två nyckelpersoner välkomna till oss! Båda har en bakgrund och erfarenhet som kommer att hjälpa oss med att driva verksamheten framåt och för oss som företag att kunna ta nästa steg. Tillsammans med övrig personal ser vi fram emot ett spännande 2019!

Både Malin och Mette börjar sina nya jobb efter årsskiftet.