07 September, 2018

IFK Norrköpings medlemsmöte flyttat till den 24 september

Krockar med IFK Norrköpings damers match i Svenska Cupen

 

Efter att inbjudan till IFK Norrköpings medlemsmöte publicerades den 17 augusti har speltid för IFK Norrköping – Eskilstuna United fastställts. Avspark för den matchen är klockan 19.00 tisdagen den 25 september, alltså en halvtimme efter att vårt medlemsmöte skulle ha startat.

 

Av denna anledning kommer IFK Norrköpings medlemsmöte att flyttas till dagen innan och starta klockan 18.30 på måndagen den 24 september istället.
Vi ber om ursäkt för flytten av mötet men hoppas på er förståelse för det och hoppas så klart att så många som möjligt också stöttar damerna i den viktiga matchen.

 

Föranmälan och medlemskort
Vi hoppas att så många av våra medlemmar som möjligt kan komma och föranmäler sig så att vi kan iordningsställa lokal och beställa tilltugg och fika. Anmälan görs så snart som möjligt till vår medlemsansvarige Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Medlemskort visas upp vid entrén.
OBS: Ni som redan anmält er behöver inte göra det igen.


Dagordning
Föreningens ordförande Peter Hunt hälsar välkommen och sedan följer en kort presentation av koncernens verksamheter. Föreningens Tf Klubbchef Jens Magnusson ger en kortare inblick i föreningens organisation och arbete. Jens Gustafsson och Ingela Andersson ger aktuell information om vår herr- och damverksamhet och Tony Martinsson ger kortare presentation av akademiverksamheten.

Medlemmarnas frågor
Informationen under mötet kommer att hållas kort och mycket tid kommer att avsättas till medlemmarnas frågor. För att få bästa möjliga förutsättningar att svara utförligt på dessa frågor önskar vi att alla frågor mejlas i förväg till fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Senast fredagen den 21:e september.

Övrigt
Enklare tilltugg, kaffe och fika serveras på mötet. Vi håller till i IFK Konferens och Restaurangs lokaler på våning 3. Ingång vid entré 1.
 

Välkomna!