08 October, 2018

IFK Norrköping söker SLO till matchdagar

En nyckelroll i att långsiktigt stärka den positiva supporterkulturen


En SLO (Supporter Liaison Officer) är oftast en person från de egna leden som har god kännedom om sin egen klubb och dess supportrar och är den givna kontakten när kommunikationen går från båda hållen mellan supportrarna, klubben och andra intressenter runt fotbollen inför, under och efter match. SLO:n är helt enkelt spindeln i nätet när de olika parternas åsikter ska förmedlas mellan varandra.


IFK Norrköping arbetar aktivt för att hjälpa, stötta och bidra till att långsiktigt stärka den positiva supporterkulturen och SLO-funktionen har en nyckelroll i detta arbete.


Sedan säsongen 2015 finns Fredrik Nilsson som SLO i IFK Norrköping och nu söker vi ytterligare en SLO till matchdagar för att jobba tillsammans med Fredrik och ytterligare öka servicen för våra supportrar.
Vi söker en person med gedigen bakgrund som aktiv supporter eller åskådare på IFK Norrköpings matcher. Vi ser också att du vill jobba med service och utveckla IFK Norrköpings matchevenemang samt besitter en stor integritet.
I tjänsten ingår det att arbeta under IFK Norrköpings hemmamatcher och vissa bortamatcher.


Vår nya SLO kommer också att utbildas under 2019 för att ges bästa möjliga förutsättningar att ta sig an rollen, vi ser närvaro på utbildningen som nödvändig och det förväntas att du deltar i den.
Hittar vi rätt person så ser vi dock gärna att du börjar redan under säsongsavslutningen i höst och växer in i 2019.


Arvode enligt överenskommelse.


Ansökan skickas till vår huvud-SLO Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se.