17 August, 2018

IFK Norrköping kallar till medlemsmöte

Nedan följer information till alla medlemmar som önskar närvara.

 

Tisdagen den 25:e september klockan 18:30 är det dags för IFK Norrköpings medlemsmöte på Östgötaporten.

 

Föranmälan och medlemskort
Vi hoppas att så många av våra medlemmar som möjligt kan komma och föranmäler sig så att vi kan iordningsställa lokal och beställa tilltugg och fika. Anmälan görs så snart som möjligt till vår medlemsansvarige Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Medlemskort visas upp vid entrén.

 

Dagordning
Föreningens ordförande Peter Hunt hälsar välkommen och sedan följer en kort presentation av koncernens verksamheter. Föreningens Tf Klubbchef Jens Magnusson ger en kortare inblick i föreningens organisation och arbete. Jens Gustafsson och Ingela Andersson ger aktuell information om vår herr- och damverksamhet och Tony Martinsson ger kortare presentation av akademiverksamheten.

 

Medlemmarnas frågor
Informationen under mötet kommer att hållas kort och mycket tid kommer att avsättas till medlemmarnas frågor. För att få bästa möjliga förutsättningar att svara utförligt på dessa frågor önskar vi att alla frågor mejlas i förväg till fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se. Senast fredagen den 21:e september.

 

Övrigt
Enklare tilltugg, kaffe och fika serveras på mötet. Vi håller till i IFK Konferens och Restaurangs lokaler på våning 3. Ingång vid entré 1.

 

Varmt välkomna!