14 November, 2017

IFK Norrköping firade ut säsongen i Teknikhallen

Här är pristagarna på IFK Norrköpings årliga gala Stjärnkvällen 2017.


Upp mot 600 medlemmar, årskortsinnehavare, sponsorer och supportrar firade Stjärnkvällen i Teknikhallen tillsammans med IFK Norrköpings spelare, ledare och personal.

Ett stort och innerligt tack till alla som kom och bidrog till en fantastisk kväll. Bland gästerna noterades, bland många andra, hemvändande Alexander Fransson som var med och delade ut ett av kvällens finaste priser – nämligen det till Folkets Lirare 2017.Kvällen bjöd på stor underhållning och ett antal prisutdelningar. Gudmundur Thórarinsson gjorde ett bejublat musikuppträdande precis som den gästspelande trion Morten Morisbak Skjönsberg, Lars Krogh Gerson och Mikael "Gädda" Hansson. Duon Linus Wahlqvist och Nikola Tkalcic hyllades också under kvällen för att de har uppnått 100 allsvenska matcher med IFK Norrköping under året.


Kvällens mest prestigfyllda pris – Folkets Lirare 2017 – gick till Alexander Jakobsen som tacksamt och ödmjukt tog emot publikens jubel från scen. Folkets Lirare röstas fram via IFK Norrköpings hemsida. Vinnaren kunde räkna hem cirka 15 procent av den totala andelen av ett drygt tusental röster.Pristagare
Stjärnkvällen 2017

ÅRETS MEDARBETARE
Lennart Linder (IFK Norrköping)
Joel Torlamb (Parken Event & Arena)
Oscar Glimsö (Norrköpings Idrottspark)
Ksenija Reese (IFK Performance Center)

ÅRETS KAMRATANDA UNGDOM
Torben Nielsen (Assisterande tränare U16)

ÅRETS UNGDOMSLEDARE
Mikael Cupan (Huvudledare P12 och ledare P8)

ÅRETS MÅL
Christopher Telo (vs Djurgårdens IF)

FOLKETS LIRARE 2017
Alexander Jakobsen

Foto: Josefine Björklund Fakta Stjärnkvällen
Stjärnkvällen är IFK Norrköpings alldeles egna gala. En kväll för spelare, ledare, personal, styrelse, sponsorer, medlemmar och supportrar att fira ut den gångna säsongen. Först avnjuts en god middag innan prisutdelningar och tal tar vid och varvas med uppträdanden och musikunderhållning. Årets använda matchtröjor auktioneras ut till högstbjudande och kvällen bjuder bland mycket annat på tillbakablickar på året som har gått och en och annan överraskning.

Traditionellt hålls Stjärnkvällen på nästkommande lördag efter att den allsvenska säsongen har avslutats och de senaste åren har den arrangerats i Teknikhallen.