25 April, 2012

IFK hälsar alla familjer välkomna till en allsvensk klassiker

Familjematch: IFK Norrköping–Malmö FF söndag den 29 april kl 17.30.

 

På söndag är det återigen dags för en riktigt allsvensk klassiker på Nya Parken. IFK Norrköping vill särskilt hälsa alla familjer välkomna till det traditionsrika mötet med Malmö FF! 
 

IFK Norrköping, tillsammans med Norrköping City och Holmen, gör en extra insats för att ge alla familjer chansen att se allsvensk fotboll på Nya Parken nu på söndag klockan 17.30.

–Vi tycker det är underbart med en söndagsmatch på en tid då många familjer kan gå. De flesta är lediga över Valborg så datumet borde passa alla. Därför passar vi på att utöka antalet platser på Familjeläktaren och sälja familjebiljetter till ett rabatterat pris, säger arenachef Jörgen Lindström.

 

Antalet platser på Familjeläktaren kommer att tredubblas från det vanliga 500 till cirka 1 500 totalt. Dessutom kommer biljetterna på dessa platser att rabatteras rejält. De rabatterade biljetterna kommer enbart att säljas i Norrköping City på torsdag, fredag, lördag och söndag.

 

Priserna är 100 kronor för de stora och 50 kronor för de små.

För att kunna köpa en barnbiljett (7–17 år) för 50 kronor måste man ha löst en vuxenbiljett. Max två vuxna per barn.

 

Från och med på torsdag fram till och med matchdagen på söndag kommer det vara full fart på Norrköping City med en massa happenings med olika IFK-profiler samt souvenir- och biljettförsäljning.

–På lördagen kör vi ett specialevent där man bland annat kommer få möjlighet att träffa alla spelarna i A–truppen. Det kommer bli autografskrivningar, tävlingar och andra aktiviteter mellan klockan 12–14, berättar Mårten Jacobsson från marknadsavdelningen.

 

IFK Norrköping kommer också att hålla extraöppet i Teknikhallen vid Nya Parken under matchdagen, med start från klockan 16:00, för alla som har löst en matchbiljett.

I Teknikhallen kommer det finnas en fikaservering med ett par trevliga intervjuer. För barnen och ungdomarna kommer det finnas fotbollsaktiveteter och lekar samt extra souvenirförsäljning.

–Samtidigt fortsätter vi samarbetet med våra Norrköpingsskolor. Till matchen mot Malmö FF vill vi passa på att hälsa Klockaretorpsskolans låg- och mellanstadieklasser välkomna!, hälsar Jörgen Lindström.

 

Kom ihåg att det endast är i Norrköping City som du har möjlighet att köpa de rabatterade familjebiljetterna.

 

Välkomna till en riktig allsvensk klassiker på Nya Parken söndagen den 29 april klockan 17.30!

 

Jack Nordholm

jack.nordholm@ifknorrkoping.se