28 March, 2018

Glad påsk – vi ses i Allsvenskan på måndag!

Besökarinformation inför den allsvenska premiären annandag påsk.


IFK Norrköping sparkar igång 2018 års allsvenska säsong med premiär mot Brommapojkarna måndagen den 2:e april. Avspark klockan 15:00 på Östgötaporten.

IFK Norrköpings kansli och souvenirbutik på Ektorpsgatan 1 stänger klockan 17:00 på Skärtorsdagen och öppnar igen klockan 10:00 på måndag (2/4, matchdagen).

På lördag (31/3) öppnar en liten IFK-hörna på Linden i Norrköping City där du kan köpa biljetter till den allsvenska premiären, årets nya matchtröja, samt några utvalda souvenirer. Öppettider 11–15.

Biljetter till IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan finns alltid på ifknorrkoping.ebiljett.nu samt hos våra förköpsställen i Norrköping: Direkten Söder Tull, Maxi ICA Stormarknad, Gotthuset på S:t Persgatan och Turistbyrån. Souvenirer finns alltid på ifkshop.se.

IFK Norrköpings kansli öppnar klockan 10:00 på måndag (2/4) för uthämtning och köp av biljetter och årskort. Biljettkontoret utanför entré 5 öppnar klockan 13:00 – entréerna klockan 13:45.

IFK Norrköping genomför tillsammans med Fotboll utan fylla en studie i förhållandet mellan alkohol och evenemang. Det innebär att det kommer att utföras blåstester på frivilliga åskådare runt om arenan.

I år kommer du precis som säsongen 2017 ha möjlighet att spela innan och under matchen i Svenska Spels kiosk vid entré 1 som du når från Curva Nordahl och VM-läktaren.

En nyhet inför säsongen är att bollnäten bakom respektive mål kommer att sänkas efter uppvärmningen för att förbättra sikten i ett steg för att höja matchupplevelsen för våra supportrar.

Vi erbjuder parkering på Ektorpsgatan (gamla konstgräsplan) för 20 kronor. Det går bra att betala med Swish.

IFK Terrassen serveras lättare rätter som hamburgare, pommes och bratwurst. IFK Terrassen öppnar klockan 13:00 och har fullständiga rättigheter och är vädertålig med markiser. IFK Terrassen har en egen entré från Ektorpsgatan – bredvid biljettkontoret vid IFK:s kansli. Du kan alltså inte gå in från läktaren – därför är det viktigt att du inte scannar in din biljett och går in på arenan före ditt besök. Entrén till IFK Terrassen stänger strax före matchsstart då alla måste gå ut för att ta sig till sin entré beroende på vart på läktaren man sitter. Vid matchstart öppnas det upp för VM-läktaren.

Ring 011-21 55 12 för att boka mat och match hos IFK Konferens & Restaurang!

Glad påsk – vi ses i Allsvenskan på måndag!Allsvenskan (1:30)
IFK Norrköping–IF Brommapojkarna
ifknorrkoping.ebiljett.nu
Måndagen den 2/4 klockan 15:00
Östgötaporten