13 April, 2018

Dubbel fotbollsfest – var med och slå rekord!

Uppdaterad publikinformation inför IFK Norrköping–Kalmar FF/Vimmerby IF.


På söndag skriver vi historia och bygger för framtiden! IFK Norrköpings damlag spelar seriepremiär och självklart satsar vi på att slå alla befintliga publikrekord för damfotbollen i Norrköping. Avsparken är tidigarelagd till klockan 17:15 och vi bjuder på gott om underhållning mellan matcherna.

Familjeläktaren presenteras i samarbete med Svenska Kyrkan. Här spelar vi straffsparkstävling med IFK Norrköpings målvakt Julius Lindgren före den allsvenska matchen mot Kalmar FF som är först ut på söndagen. Det finns ansiktsmålning och Sundlings, en av Nordens ledande snacksleverantörer, bjuder på popcorn mellan matcherna.

Dansakademin har uppvisning på Gunnar Nordahls plats före avspark mot Kalmar FF och underhåller även på innerplan i paus och mellan matcherna.

Vill du lyssna på lite härliga IFK-låtar och klassiker från Plura m.m. när du laddar upp så kan vi varmt rekommendera ett stopp på IFK Terrassen där trubaduren Jocke Eriksson spelar mellan klockan 14–15, i halvtidspausen och mellan matcherna. IFK Terrassen serverar enklare maträtter, har fullständiga rättigheter och öppnar klockan 13:00.

IFK Terrassen, Sportbaren och kioskerna på Familjeläktaren, VM-läktaren och vid Curva Nordahl har öppet över båda matcherna.

Biljetter till IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan finns alltid på ifknorrkoping.ebiljett.nu samt hos våra förköpsställen i Norrköping: Direkten Söder Tull, Maxi ICA Stormarknad, Gotthuset på S:t Persgatan och Turistbyrån. Souvenirer finns alltid på ifkshop.se.

IFK Norrköpings kansli öppnar klockan 10:00 på söndag (15/4) för uthämtning och köp av biljetter och årskort. Biljettkontoret utanför entré 5 öppnar klockan 13:00 – entréerna klockan 13:45.

Vi erbjuder parkering på Ektorpsgatan (gamla konstgräsplan) för 20 kronor. Det går bra att betala med Swish.

Ring 011-21 55 12 för att boka mat och match hos IFK Konferens & Restaurang!

Varmt välkommen till en dubbel fotbollsfest på Östgötaporten!

Allsvenskan (3:30)
IFK Norrköping–Kalmar FF
ifknorrkoping.ebiljett.nu
Söndagen den 15/4 klockan 15:00
Östgötaporten

Division I Mellersta Götaland (1:22)
IFK Norrköping–Vimmerby IF
Fri entré
Söndagen den 15/4 klockan 17:15
Östgötaporten