20 March, 2018

Biljettsläpp och försäljningsstart för årets matchtröja

Säsongen kan börja. Köp årets matchtröja och biljetter till våren på Östgötaporten!


En tröja fylld av framtid och anrik historia! Klassiskt vit med den blå stjärnan på bröstet. Så har IFK Norrköping sett ut genom i stort sett hela sin anrika allsvenska historia.

IFK Norrköping spelar i en unik design från Nike och är ensamt om sin tröjdesign i den europeiska toppfotbollen säsongen 2018.

Guldstjärnan ovanför kamratstjärnan representerar tio av totalt 13 SM-guld.

 

På kragen i nacken står smeknamnet Peking som hela Norrköping förärades av kände forskaren och upptäcktsresanden Sven Hedin via en föreläsning för studenter på läroverket i Norrköping. Peking betyder den norra staden på kinesiska. 

Från klockan 12:00 på fredag (23/3) finns årets matchtröja till försäljning på ifkshop.se och i souvenirbutiken på IFK Norrköpings kansli som är extraöppet mellan klockan 12:00–19:00.

Säsongen kan börja! Från och med på fredag (23/3) klockan 12:00 kan du också köpa dina biljetter till vårens hemmamatcher i Allsvenskan.

Vi spelar allsvensk premiär hemma på Östgötaporten den 2:e april mot Brommapojkarna. I samband med försäljningsstarten av vår nya matchtröja sker även biljettsläpp till vårens samtliga allsvenska hemmamatcher på Östgötaporten.

Biljetterna köper du enkelt hemifrån via ifknorrkoping.ebiljett.nu.

IFK Norrköpings kansli håller extraöppet mellan klockan 12:00–19:00.

Varmt välkommen till säsongen 2018 på Östgötaporten!