14 May, 2018

Allsvensk kvällsmatch på Östgötaporten på lördag

Vi hyllar Dolphins mästarlag före avspark.
Biljettköp via länken ovan eller i artikeln.


Efter två fina prestationer på bortaplan vänder nu IFK Norrköping hem till Östgötaporten för att möta Dalkurds FF på lördag (19:e maj) och GIF Sundsvall onsdagen därpå (23:e maj).

Ring 011-21 55 12 för att boka Mat & Match hos IFK Konferens & Restaurang!

Stort grattis till SM-gulden, Norrköping Dolphins. Klockan 17:50, tio minuter före avspark, hyllar vi Dolphins båda mästarlag, herr och rullstol.

I samarbete med Svenska Kyrkan anordnas alltid en rad aktiviteter för barn och unga på Familjeläktaren. Allt från straffsparkstävlingar till ansiktsmålning och hamburgargrillning. Aktiviteterna på Familjeläktaren startar en timme före match.

Biljetter till IFK Norrköpings matcher i Allsvenskan finns på ifknorrkoping.ebiljett.nu samt hos våra förköpsställen i Norrköping: Direkten Söder Tull, Maxi ICA Stormarknad, Gotthuset på S:t Persgatan och Turistbyrån.

Vi laddar upp för match på IFK Terrassen tillsammans med trubaduren Jocke Eriksson. Så kom förbi oss på IFK Terrassen en timme före avspark och i halvtidspausen för att lyssna på lite härliga IFK-låtar och svenska klassiker. IFK Terrassen serverar enklare maträtter och har fullständiga rättigheter.

Vi erbjuder parkering på Ektorpsgatan (gamla konstgräsplan) för 20 kronor, betala med Swish.

Visa färg – köp en halsduk eller årets matchtröja! Souvenirer finns på ifkshop.se.

Östgötaporten
Allsvenskan (9:30)
IFK Norrköping–Dalkurds FF
ifknorrkoping.ebiljett.nu
Lördagen den 19/5 klockan 18:00