FormCurvan 2017

Med start 2:e mars

En av grundpelarna i IFK Norrköpings verksamhet, och en naturlig del i vårt hållbarhetsarbete i Lagandan, är att främja ett aktivt och hälsosamt liv.

Därför vill vi nu bjuda in dig som supporter till IFK Norrköping att ta del av en unik möjlighet att minska din vikt och förbättra din hälsa. Projektet heter FormCurvan, och består av ett program med såväl föreläsningar av välkända profiler som aktiv träning vid varje tillfälle.

I samarbete med IFK Performance Center, som är beläget under Curva Nordahl, kommer du att få de allra bästa av förutsättningar och verktyg till ett aktivt och hälsosamt liv!

Vem kan vara med?

Du kvinna eller man över 16 år som vill förbättra din allmänna hälsa och gå ned i vikt. Det finns inga krav på tidigare träningserfarenhet, det är däremot ett krav att du är medlem i IFK Norrköping. Är du inte medlem än? Lös ditt medlemskap direkt på hemsidan här!

Vad innebär det att delta i FormCurvan?

Vi träffas 1 gång/vecka under 12 veckor med start 2 mars 2017.

Du kommer via både konditionstest och vägning att kunna följa din individuella utveckling från start till mål.

Träffarna kommer att äga rum hos IFK Norrköping på Östgötaporten, preliminärt på torsdagar kl. 18:30–20:00.

Ditt deltagande är givetvis helt kostnadsfritt.

Ansök redan idag!

Anmälan sker till mathias.lovefors@ifknorrkoping.se – uppge ditt för- och efternamn samt telefonnummer och en e-postadress som vi kan nå dig på.

Det är ett begränsat antal platser där tolv personer kommer att bli erbjudna att delta. Deltagare antas via utlottning, men skicka in din ansökan redan idag!

Programupplägg

1. Inledningsträff och invägning
2. Tema: Smart mat
3. Konditionsträning
4. Tema: Kolhydrater
5. Tema: Motivation
6. Uppföljningsträff och halvtidsvägning
7. Tema: Fett
8. Styrketräning
9. Tema: Protein
10. Tema: Beteendeförändring
11. Tema: Näringsämnen
12. Avslutningsträff och slutvägning